wp8835f832_0f.jpg

 

 
 

 

ALKALINE WATER, AQUA technic waterionisator

Waterionisator

 

 

 

    AQUA technic © Water ionisatie                          SITEMAP | HOME | CONTACT

Een waterionisator| antie oxidant alkaline water zo natuurlijk als de natuur

Een waterionisator voor een natuurlijke goede gezondheid

 

De uiterst krachtige waterionisators worden exclusief gedistribueerd door AQUA technic. De geavanceerde waterionisator filtert eerst het kraanwater, om vervuilende stoffen, chloor, chemicaliën, smaak en geur te verbeteren, bacteriën en virussen te vernietigen. Vervolgens wordt het door een electrolyse-ruimte gevoerd waar het behandeld wordt met een uitgekiende directe stroombron die het water opdeelt in twee duidelijk verschillende soorten water: basisch geïoniseerd en zuur geïoniseerd. In dit proces worden de moleculaire clusters (formaat) van beide soorten water ontleed van 10 tot 12 moleculen per cluster naar 4 tot 6 moleculen. Het water dat hieruit resulteert wordt zeer snel en efficiënt door ons lichaam opgenomen.


Alkaline en acid water


Basisch (alkaline) geïoniseerd water, aangetrokken door de kathode (positieve pool), is niet alleen kleiner, maar bevat ook meer calcium-, magnesium- en kalium-ionen. Deze water oplosbare mineralen die er normaal in zitten zijn van nature basisch en verhogen zo de pH van dit water. Wanneer het behandeld wordt met een directe electrische stroom krijgt dit alkaline water meer electronen (E-),

Zuur (acid) geïoniseerd water is enigszins bitter (absoluut niet voor consumptie) en wordt aangetrokken door de anode (negatieve pool). Het bezit een reducerende potentiaal van +700 tot +800 millivolt. De reinigende  en vitaliserende eigenschap en de lage pH-waarde heeft een heilzaam effect op uw huid en uw haar. Het zure water word alleen direkt op de huid gebruikt heeft een diepe reinigende werking en verkleint de porien zo zal zich de huid strakker gaan trekken en jonger uitzien.

De electrolyse

Door electrolyse worden grote kraanwater clusters gereduceerd tot de helft van hun oorspronkelijke grootte, waardoor ze veel gemakkelijker door het lichaam kunnen worden geabsorbeerd. De kleinere cluster grootte geeft het water uitstekende hydraterende eigenschappen, hoge oplosbaarheid en doordringingsvermogen.

Ons lichaam moet in staat zijn om te zure stoffen te elimineren of te bufferen; condities die veroorzaakt worden door voeding, stress, lichamelijke inactiviteit, gifstoffen of andere bronnen. Basisch anti oxidant alkaline water vergroot de beschikbaarheid van basische mineralen in het aangeboden water om het lichaam te helpen om de eigen bufferstaat te handhaven.

Optimale gezondheid begint met anti oxidant alkaline water!

Water en ons dagelijks leven

Water is de drijvende kracht achter alle levensvormen. Ons lichaam bestaat voor meer dan 70% uit water en alle lichaamsvloeistoffen hebben water als basis. Zelfs ons voedsel bestaat voornamelijk uit water. Water regelt de lichaamstemperatuur en door urineren en zweten raakt het lichaam afvalstoffen kwijt. Wetenschappers bevelen aan om een dagelijkse hoeveelheid van tenminste twee liter water te drinken om de juiste vochtbalans te krijgen; toch hebben de meesten van ons een tekort, en dehydratie kan leiden tot ernstige lichamelijke schade en vaak zelfs tot de dood. Dehydratie komt in 't bijzonder vaak voor bij mannen en vrouwen boven de veertig. Voor het lichaam om goed te functioneren is het absoluut noodzakelijk dat het voldoende vocht binnenkrijgt.

Hoe ontstaat ziekte

Cellen produceren afvalstoffen terwijl ze energie omzetten. Een bijproduct van dit proces is een 'vrije radicaal'; dat is een gewone zuurstof molecuul waaraan één electron ontbreekt. Deze vrije radicaal valt gezonde cellen aan in een poging om deze electrische onbalans te herstellen. Een heel leven van dit soort beschadigingen kan leiden tot chronische ziekten en ook tot onnatuurlijke veroudering. Zoals Sang Wang zegt in zijn populaire boek Reverse Aging: "Wij worden oud omdat we een overmaat aan zure afvalstoffen opbouwen." Anti-oxydanten stoppen dit proces door electronen aan te bieden aan actieve zuurstofmoleculen, en zodoende neutraliseren ze het negatieve effect op onze gezonde cellen.

Gebruik van basisch of acid water

BASISCH (ALKALINE) (inwendig gebruik)

Super anti-oxydant

Dehydratie

Pijn op de borst

Misselijkheid

Zwaarlijvigheid

Slechte bloedsomloop

Chronische vermoeidheid

Botontkalking

Spijsverteringsstoornis

Chronische verstopping

Abnormale ophoping van darmgassen

Te hoge zuurbalans

Betere sportprestaties

Toegenomen gestabiliseerde zuurstof

Betere afgifte van voedingselementen

Hoge bloeddruk

Beenkrampen

Migraine

Artritis

Chronische diarree

Suikerziekte

Stress

Psoriasis

 

ZUUR (ACIDIC) (uitwendig gebruik)

Gezichtsbehandeling (Wellness)

Exceem

Acné

Droge ruwe huid

Voetschimmel

Insectenbeten

Roos

Kleine wondjes

Voor het wassen van groenten en fruit

Aangetast mondslijmvlies